E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Hűtőház, fagyasztó és hűtőkamra ajtó

 

Hűtőház: Az egyre nagyobb számú emberiség számára az élelmezés megoldása hatalmas feladatot jelent. Milliók mindennapi kenyerét biztosítani nem egyszerű feladat, de épp ezért ez a feladat jelent szintén milliók számára biztos megélhetést. Gondoljunk csak bele! A szükséges alapanyagokat megtermelni, feldolgozni, szállítani, tárolni és értékesíteni a világ minden pontján az élet lüktető vénájának részét képzik.
 
Bele sem gondolnánk, de a tárolás problémájának megoldása is emberek tömegének nyújt biztos megélhetést. Ugyan is a felfoghatatlan mennyiségű élelmiszer tartós és biztonságos tárolásának egyik módja a hűtő házak biztosítása.
 
A hűtő házak a méretektől függően képes akár egy egész város élelmiszer ellátmányát hónapokon, sőt éveken keresztül biztonságosan tárolni. Azonban ahhoz, hogy egy hűtő ház rendeltetés szerűen üzemeljen éveken át, elengedhetetlen a tökéletes kivitelezés.
 
Vállalkozásunk több mint, 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezve biztosítja megrendelői számára a hűtő házak tökéletes kivitelezését, az egyedi megrendelések alapján legyártott szendvicspanelek, trapézlemezek és csarnok vázak, valamint a nem elhanyagolható hűtő ajtók és fagyasztó ajtók biztosításától kezdve egészen a hűtő ház kulcsra kész felépítéséig.
 
Szakembereink az ügyfelek egyedi igényei alapján biztosítják a hűtő ház teljes körű kivitelezését.
 
Mit jelent a hűtő házak teljes körű kivitelezése?
 •  
 • egyedi igények alapján történő szerkezeti elemek legyártása
 • standard méretek szerinti, másodosztályú szendvicspanelek és trapézlemez elemek beszerzése
 • a szükséges szerkezeti elemek helyszínre szállítása és összeszerelése
 • a hűtő ház belső kivitelezési munkálatainak ellátása (burkolás)
 • szükséges hűtő ajtók és fagyasztó ajtók biztosítása, egyedi méretezés alapján is
 • Cégünk vállalja a hűtő házak országos telepítését, nem csak vállalkozások, hanem magánszemélyek számára is.


Hűtőkamra: Az élelmiszerek hosszú ideig tartó biztonságos tárolásának az egyik legismertebb módja a hűtés. Erre mi sem jobb bizonyíték, mint hogy jelen technikát az emberiség már az ókorban alkalmazta. Igaz, akkor még mindennemű elektronikai berendezést nélkülözve, mély vermek, természet adta barlangok és óriási jégtömbök segítségével oldották meg a tárolás kérdését.
 
Azonban a folyamatos fejlődés szerencsére lehetővé teszi ezen eljárás hatékonyságának növelését. A hűtő kamra a maximális hatékonyság mellett biztosítja az élelmiszerek nagyobb mennyiségben való tárolását, akár éveken keresztül.
 
De ahhoz, hogy a hűtő kamra ilyen sokáig biztonságosan üzemképes legyen, elengedhetetlen az alapos tervezést és a tökéletes kivitelezés.
 
Vállalkozásunk a folyamatosan növekvő megrendelői igények kielégítése végett bővítette tevékenységi körét, biztosítva ezzel az egyedi méretezés alapján történő hűtő kamra előállítását.
 
Munkatársaink vállalják a hűtő kamra előállítását, valamint annak helyszínre szállítását és szerelését is. Teljes körű szolgáltatásunk keretein belül ügyfeleink igényelhetik továbbá a hűtő kamra tökéletes működését biztosító hűtő ajtók és fagyasztó ajtók egyedi méretezés alapján történő legyártását is.
 
Saját üzemünk nem csak az egyedi méretezéseket biztosítja, hanem a költség hatékony kivitelezési munkálatokat is, valamint a saját üzemben történő hűtő kamra előállítás időtakarékossági szempontból is előnyösebb. Vállaljuk továbbá dobozos autók rakterének hűtőkocsivá szigetelését.
 
Miért ajánljuk a saját előállítású hűtő kamra alkalmazását?
 • tökéletesen egyedi méretezés
 • gyors és kedvező árú kivitelezés
 • felelősség teljes kivitelezés a tervezéstől a kulcsra kész állapotig

Fagyasztó és hűtőkamra ajtó
 
A fagyasztó ajtóinkat és a hűtőkamra ajtóinkat a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával, a Campden and Chorleywood Élelmiszeripari Fejlesztési Intézet Magyarország Kht. közreműködése alapján kiadott Útmutató Az Élelmiszeripari Üzemek Építésének Higiéniai Szempontjaihoz segédlet alapján készítjük el, önhordó, kétoldalt fémlemez burkolatú, hőszigetelő szendvicspanelekből, melyek megfelelnek az Európai Unió irányelveinek is.
 
Fagyasztó ajtóinkat toló és nyíló kivitelben is gyártjuk, fűtőszállal és biztonsági zárral. A hűtőkamra ajtókat akár rozsdamentes kivitelben is gyártjuk, igény szerint.
 
Megrendelőink a magas minőséget képviselő fagyasztó ajtók és hűtőkamra ajtók előállításán kívül igényelhetik a hűtőházak és hűtőkamrák teljes körű kivitelezését is.
LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok Nyírtelek önkiszolgáló autómosó 2020 Debrecen karosszéria üzem 2020 Őrbódé 2020 Mobil konténer 2020