E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

ZC szelemenek

Az emberiség már a kezdetek óta igyekszik menedéket találni maga és családja számára. Ez a menedék régebben a barlangokkal volt egyenlő, szerencsére azonban a barlangok helyett már évezredek óta inkább az épített menedékeket választjuk. De ahhoz, hogy ezek a hajlékok ne csak óvjanak, hanem biztonságosan védjenek is minket, biztos alapok és tartós alapanyagok, valamint tökéletes tervek szükségesek.
 
Ha már egy épület alapjai biztosítottak és a falak is stabilan a helyükön állnak, következhet a tetőszerkezet tartós és biztonságos kialakítása.
 
A tetőszerkezeti munkálatok tökéletes és tartós kivitelezésének alapjait az úgynevezett Z és C szelemenek képzik.
 
A szelemen a szarufákat alátámasztó, az eresszel párhuzamos, vízszintes gerendát jelöli, melynek ma már alapanyagát az acél adja. Mivel a szelemenek a tetőgerinc irányában futva tartják az épület burkolati elemeit, különös figyelmet kell fordítani azok minőségére és méretezésére.
 
Vállalkozásunk a Z és C szelemenek előállítása során is a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve látják el a megrendelői igényeket.
 
A tökéletes kivitelezés elkötelezett híveként cégünk a saját gyártósor előnyeivel együtt garantálja a Z és C szelemenek pontos és precíz előállítását.
 
Milyen előnyei vannak a saját gyártósornak?
gyors és költségkímélő Z és C szelemen gyártás
egyedi méretezések pontos követése
folyamatos minőség-ellenőrzés
Munkatársaink vállalják az ország bármely pontjáról érkező Z és C szelemenek előállítását és szállítását, valamint a helyszínen történő beépítését is.
LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok Nyírtelek önkiszolgáló autómosó  2020 Debrecen karosszéria üzem 2020 Őrbódé 2020 Mobil konténer 2020