E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Trapézlemez

A könnyűszerkezetes építkezések egyik legkedveltebb eleme a trapézlemez, mely szinte minden csarnok, raktár vagy garázs szerkezetében fellelhető. A trapézlemezt egyszerű és villámgyors alkalmazása tette a könnyűszerkezetes építkezések egyik fő alapelemévé.

Kialakításának köszönhetően – mely nevéből adódóan: trapéz alakú bordázatokból álló lemez – rendkívül tartós és ellenálló, nagy felületekben (6-8 méter) is alkalmazható építő elem.

Mi mindenre alkalmazható egy trapézlemez?

A megfelelő dőlésszög biztosítása mellett a trapézlemez kialakításának köszönhetően tetőelemnek is kiválóan alkalmas. A csarnokok, tárolók és garázsok fedésére a fél mm vastagságú trapézlemezek alkalmazása javasolt. Kerítések és álmennyezetek estében a 0,4 és 0,5 mm vastag trapézlemezek használata a javasolt .
Cégünk gyárt és forgalmaz különböző profilmagasságú trapézlemezt, mind oldalra mind tetőre.

Egyre több igény van a páralecsapódás elleni filces bevonatú lemezre, mely terméklistánkon szerepel. Ezzel a technológiával pénzt és időt takaríthat meg kivitelezés szempontjánál.

Vállalkozásunk közel tíz éves trapézlemez gyártó tapasztalattal elégíti ki a mai napig a megrendelői igényeket. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően a trapézlemez gyártás területén belül is maximálisan ki tudjuk elégíteni ügyfeleink egyéni igényeit. Cégünk vállalja az egyedi igények alapján megrendelt trapézlemezek előállítását, szállítását és szerelését is.
Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok