Telefon: 06 52 569 021
E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitva: Hétfő - Péntek: 7:30 - 16:30
Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Mobilgarázs

A külső környezeti hatásoktól nem csak magunkat és családunkat szeretnénk megóvni, hanem az egyéb értékeinket is, mint például a gépjárműveinket.
 
Azonban nem mindig van lehetőség arra, hogy fedett garázsban biztosítjuk járművünk épségét.
 
Ilyenkor a legjobb megoldást a mobilgarázs alkalmazása jelentheti, melynevéből is adódóan könnyedén összeállítható, bárhol, ahol egy gépjárműnek is van hely.
 
Cégünk a mobilgarázs piacon is jelen léve vállalja az egyedi méretezésű mobilgarázsok kivitelezését az előállítástól egészen az összeszerelésig.
 
Megrendelőink, igényeiknek megfelelően kérhetik a mobilgarázs kivitelezéséhez szükséges szendvicspanelek és trapézlemezek egyedi méretezés alapján történő előállítását vagy a standard méretezésű minőségi másodosztályú szendvicspanelek beszerzését.
 
Ügyfeleink továbbá, a teljes körű szolgáltatásunk keretein belül igényelhetik még a kész szerkezeti elemek helyszínre szállítását, összeszerelését, valamint a belső kivitelezési munkálatok ellátását is.
 
Szakembereink a mobilgarázs szükséges szerkezeti elemein kívül biztosítják még a garázskapuk egyedi előállítását, valamint a standard garázskapu elemek beszerzését, szállítását és beszerzését is.
 
Miért minket válasszon, ha mobilgarázsra van szüksége?
  • gyors és kedvező kivitelezés
  • teljes körű szolgáltatások
  • egyedi megrendelések teljesítése
  • rugalmasság
  • garancia és magas minőség
     
Vállalkozásunk a mobilgarázs megrendeléseket az ország egész területéről várja, hétköznapokon, munkaidőn belül.
Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok