Telefon: 06 52 569 021
E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitva: Hétfő - Péntek: 7:30 - 16:30
Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Garázskapuk

Hiába óvjuk járművünket a külső környezeti tényezőkkel szemben, ha az épített garázs nyílászárója nem telesíti az alapvető követelményeket sem.
 
Milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy garázskapunak?
  • stabilitás
  • biztonságos nyitás és zárás
  • tökéletes illeszkedés
  • tartós, ellenálló kivitel – nem csak az időjárási viszonyoknak megfelelően, hanem az egyéb emberi tényezőkkel szemben is
     
Cégünk ezen alapvető elvárásokat szem előtt tartva érvényesül a garázskapuk hatalmás piacán is. Vállalkozásunk a megrendelői igényeknek maximálisan megfelelve, saját üzemében készíti el a különféle garázskapukat az ügyfél által kiválasztott trapézlemezekből és szendvicspanelekből.
 
Ügyfeleink igényeiknek megfelelően választhatnak az általunk előállított garázskapuk és az előre gyártott, kész garázskapu elemek közül.
 
A kész garázskapu elemek alapjait a különböző méretezésű trapézlemezek, szendvicspanelek és a másodosztályú szendvicspanel elemek adják, melyek változatos színeiknek köszönhetően minden megrendelő számára biztosítják a tökéletes garázskaput.
 
Teljes körű szolgáltatásink keretein belül biztosítjuk minden egyes megrendelőnk számára a professzionálisan kivitelezett garázskapukat és garázskapu elemeket, melyeket az ország bármely pontján hétköznap a munkaidő alatt gyorsan felszerelünk.
 
A garázskapuk összeállítása saját műhelyünkben történik. Ügyfeleink az alábbi garázskapu fajtákból választhatják ki a számunka leginkább megfelelőt:
  • egyszárnyú nyíló
  • kétszárnyú nyíló
  • szekcionált garázskapu
  • toló kapu
 
 
Forgalmazunk csak külön szendvicspaneleket szekcionált kapukhoz és külön vasalatot is, ill. alkatrészeket.
 
Tegyen Ön is garázsa biztonsága érdekében és szerezze be a tökéletes garázskaput vagy garázskapu elemet.
Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok