Menü

Egyéb termékek

Profiljainkat 3000 mm hosszban gyártjuk. Még nem akadt olyan profil, melyet el ne tudtunk volna készíteni. Hatalmas lemezraktárunk segítségével, Ön bőven válogathat a különböző élhajlított elemek, különböző színlehetőségei közül. Ha nem szeretné, hogy épülete egyhangúan egyöntetű legyen, akkor mindenféleképpen színes élhajlított elemekre van szükség, mely kiemeli épületét a szürke hétköznapokból.
 
Cégünk a szendvicspanel árajánlatait kiegészíti az épülethez szükséges élhajlított elemek számításával is, amennyiben szükséges.
 
Pl:
 
 
 
Kiegészítő elemek
 
 
Kiegészítő elemeinkhez tartoznak a tömítőprofilok amelyek profilok és a szendvicspanel bordázata és trapézlemez bordázata között helyezkednek el biztosítva, hogy visszafújó szél/hó/csapadék és madár ne kerüljön az épület belső légterébe.
 
Kötőelemek széles választékát tartjuk raktárkészleten, melyek elengedhetetlenek az építőanyagok beépítéséhez. Különböző épületek különböző vázszerkezettel rendelkeznek. Raktárkészletünk alkalmazkodik a különböző igényekhez akár fém akár fa a vázszerkezet.
Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok