Telefon: 06 52 569 021
E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitva: Hétfő - Péntek: 7:30 - 16:30
Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Csarnok vázak

A termelői ipar folyamatos és biztonságos működésének egyik alapvető feltétele a megfelelő környezet megléte, mely az ipar jellegétől függetlenül megköveteli a megfelelő méretű, zárt teret. Ez a zárt tér azonban egyes esetekben rendkívüli mérteket is ölthet, melynél már a csarnok vázának kivitelezése is óriási jelentőséggel bír.

A csarnok vázak helytelen kivitelezése ugyanis nem csak hatalmas méretű anyagi károkat okozhat, hanem emberi életeket is veszélybe sodorhat.

Ezért a csarnok vázak kialakítását megelőzően gondoskodnunk kell az alapos tervezésről és a tökéletes kivitelezésről. Vállalkozásunk a 2004-es bővítés óta foglalkozik a csarnok vázak teljes körű kivitelezési munkálatainak lebonyolításával. Üzemünk ma már megengedi, hogy a megrendelői igényeknek megfelelően, egyedi méretezések alapján állítsuk elő a megfelelő csarnok vázakat.

Munkatársaink teljes körű szolgáltatásaink keretein belül nem csak a csarnok vázak előállítását végzik el, hanem az ügyfél igényeinek megfelelően azok szállítását, helyszíni szerelését, valamint burkolását is ellátják. Továbbá megrendelőink igényelhetik még a csarnok vázak pontos és precíz tervezését is.

Szakembereink a helyszíni szerelés és burkolás során szintén az általunk előállított és forgalmazott minőségi szendvicspanel elemeket és trapézlemezeket alkalmazza. Így biztosítva ügyfeleinknek a gazdaságos, gyors, precíz, valamint felelősségteljes munkavégzést.

Miért minket válasszon, ha a leendő csarnokának vázakra van szüksége?
  • minőségi alapanyagok
  • egyéni igények maximális kielégítése
  • saját üzem
  • teljes körű szolgáltatás
  • rugalmas munkaidő

Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok