E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Referenciák

Manitu telep szlovákia

2012 tavasz

Szlovákiában a Magyar határtól nem messze bővítettünk egy Manitu telepen egy szerviz- és raktár csarnokot. Új csarnokot építettünk egy meglévő épület folytatásában. Vállalásunk a szerkezeti munkákra és a külső burkolására vonatkozott. Legyártottuk és felállítottuk a csarnok acélszerkezetét. A térlefedő és térelhatároló anyagoknak hőszigetelt szendvicspanelt építettünk be a szabályozott hőmérsékletű műhelyrésznél és trapézlemezzel burkoltuk a fűtetlen raktárrészt. A szegő és bádogos profilokat saját gyártó üzemükben készítettük és szakembereink építették be. A kivitelezés során a kötőelemeket (metrikus csavarok,  szendvicspanel csavarok, trapézlemez csavarok) saját kereskedelmi egységünkből szállítottuk.
2015 őszén megrendelőnk elégedettségének bizonyítéka hogy 20156 őszén ugyanezen a telephelyen építenünk kellett egy üzemanyag töltő állomásnak egy térlefedő szerkezetet, ahol az acélszerkezet minden munkafázisának lebonyolítását mi végeztük. Térlefedő burkolatnak a trapézlemezt, és a szegőket bádogos gyártó üzemünkből szállítottuk.
 


Képgaléria

Manitu telep szlovákia Manitu telep szlovákia Manitu telep szlovákia Manitu telep szlovákia Manitu telep szlovákia Manitu telep szlovákiaKét beállós garázs

2008 nyár

2009 őszén építtettünk egy Bosch szerviznek egy műszaki vizsga bázist, amelynek minden épületszerkezeti munkáját cégünk végzett. Legyártottuk és felállítottuk a csarnok acélváz szerkezetét és mi szereltük a tetőlefedő,  a térelhatároló és a térelválasztó paneleket, beépítettük a garázskapukat.   A szegő és bádogos profilokat saját gyártó üzemükben készítettük és szakembereink építették be. A kivitelezés során a kötőelemeket (metrikus csavarok,  szendvicspanel csavarok, trapézlemez csavarok) saját kereskedelmi egységünkből szállítottuk.


Képgaléria

Két beállós garázs Két beállós garázs Két beállós garázs Két beállós garázs Két beállós garázsBosch vizsgabázis

2009 ősz

2009 őszén építtettünk egy Bosch szerviznek egy műszaki vizsga bázist, amelynek minden épületszerkezeti munkáját cégünk végzett. Legyártottuk és felállítottuk a csarnok acélváz szerkezetét és mi szereltük a tetőlefedő,  a térelhatároló és a térelválasztó paneleket, beépítettük a garázskapukat.
A szegő és bádogos profilokat saját gyártó üzemükben készítettük és szakembereink építették be. A kivitelezés során a kötőelemeket (metrikus csavarok,  szendvicspanel csavarok, trapézlemez csavarok) saját kereskedelmi egységünkből szállítottuk.


Képgaléria

Bosch vizsgabázis Bosch vizsgabázis Bosch vizsgabázis Bosch vizsgabázis Bosch vizsgabázis Bosch vizsgabázis Bosch vizsgabázis3 / 3
Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok