E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Referenciák

Hűtőkamrák kivitelezése

2011-től

Megrendelőink kérésére országosan több épületen beüli és külső hűtőkamrát is kiviteleztünk már, cégünk működésének ideje alatt. Nagy szakértelemmel látjuk el  a feladatunkat az építmény céljainak megfelelően. Sok követelménnyel volt már dolgunk, hiszen építettünk általános élelmiszer tárolására alkalmas hűtőt, de építettünk kegyeleti hűtőt is.
A szerkezetekhez az alapanyagokat telephelyünkről saját készletből szolgáltatjuk. Így a hűtőajtót is amit mi magunk gyártunk az elvárásoknak megfelelően.


Képgaléria

Hűtőkamrák kivitelezése Hűtőkamrák kivitelezése Hűtőkamrák kivitelezése Hűtőkamrák kivitelezése Hűtőkamrák kivitelezése Hűtőkamrák kivitelezése Hűtőkamrák kivitelezéseVirág nagykereskedés

2010 ősz

2010 Őszén építettük egy üzlet eladó helyiségét szendvicspanelből, annak szegőzésével, tömítésével.
Az épületnek fűthetőnek a rendeltetésének megfelelően esztétikusnak és könnyen tisztántarthatónak kellett lennie. A követelményeket teljesítettük, azóta ügyfelünknek több megrendelését volt szerencsénk teljesíteni, úgy építőanyag kiszolgálás, mint más építési szolgáltatás formájában.
Nálunk a prioritásokban első helyen áll az elégedett ügyfél és a jó referencia, ezért minden munkát nagy odafigyeléssel, I. osztályú minőségben végzünk el.


Képgaléria

Virág nagykereskedés Virág nagykereskedés Virág nagykereskedés Virág nagykereskedés Virág nagykereskedésTankönyvraktár

2010 nyara

2010 nyarán építettük az egyik nagy nevű könyvkiadó tankönyvek tárolására alkalmas raktárát. A raktár acélszerkezettel, szendvicspanel burkolással készült.
Az épületnek funkciójából adódóan teljesen beázás mentesnek és állandó páratartalmúnak kellett lennie. Szakembereink a minőségi anyagok felhasználásával, a kritériumoknak megfelelő épületet építettek.
A paneleket II. osztályú panelből építettük, a szegő, tömítő és kötőelemeket saját kereskedelmi egységünkből szállítottuk. Szinte bármilyen követelménynek megfelelő  épületet, ill. építményt fel tudunk építeni. A teljes kivitelezésen keresztül tudunk segítséget nyújtani, a tervezéstől a befejező munkákig.


Képgaléria

Tankönyvraktár Tankönyvraktár Tankönyvraktár Tankönyvraktár Tankönyvraktár Tankönyvraktár Tankönyvraktár Tankönyvraktár Tankönyvraktár Tankönyvraktár Tankönyvraktár Tankönyvraktár Tankönyvraktár TankönyvraktárVadász les

2011-től

Cégünk vállalja egyedi, speciális rendeltetésű épületek illetve felépítmények építését. Ezek között szerepel pl. a vadász les, melyet vadásztársaságoknak gyártunk, a komfortosabb vadászati élmény elérésért. A vadász les, hőszigetelt és minden oldalon nyitható ablakkal rendelkezik.


Képgaléria

Vadász les Vadász les Vadász les Vadász les Vadász les Vadász les Vadász lesKutyaólak

2011-től

Cégünk vállalja egyedi kutyaólak gyártását. Az ólak szendvicspanelből készülnek, és egyedi méretezés alapján gyártjuk a kutya fajták és igényeinek széles skálája szerint.
Megépítjük kistestű kutyáinak a kis méretű kutyaólat vagy akár a tenyészetben szükséges mobil kutyakeneleket is.


Képgaléria

Kutyaólak Kutyaólak Kutyaólak Kutyaólak Kutyaólak2 / 3
Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok