E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Referenciák

Virág csarnok

2013 nyár

2013 év nyarán építettük Csongrád megyében a képeken látható virág csarnokot, áruházat.

Az épület szerkezete egy előre gyártott üvegház vázszerkezet, melyet mi szendvicspanellel burkoltunk, majd felszereltük a szükséges szegőket. Az építéshez szükséges anyagokat saját, Mikepércsi kereskedelmi egységünkből szállítottuk.
Vállalkozásunk vállalja a könnyűszerkezetes panel és trapézlemez épületek építéséhez szükséges összes anyagot, igény esetén a szakszerű kivitelezést is.


Képgaléria

Virág csarnok Virág csarnok Virág csarnok Virág csarnok Virág csarnokNyaraló épület Nyékládháza

2017 tél

Elkészült  Nyékládházán épülő nyaraló rendeltetésű épület. Az épület meglévő fa szerkezetére, 120 mm vastag szendvicspanel burkolás került. Saját gyártóegységünkben gyártottuk le a szükséges szegő és szerelő profilokat bádogos elemeket.
A szendvicspanelt és a kötőelemeket mikepércsi kereskedelmi egységünkből szállítottuk.
Kivitelezési munkáink során részt veszünk az adminisztrációs folyamatokban, a elektronikus építés napló vezetésében.


Képgaléria

Nyaraló épület Nyékládháza Nyaraló épület Nyékládháza Nyaraló épület NyékládházaNyírbátori üzemcsarnok

2017 tél

A 2017 év elején átadtuk a Nyírbátor településen létesített új üzemcsarnokot. A csarnokban kábel feldolgozással fognak foglalkozni, ezért magas szintű biztonsági előírásoknak kellett megfelelnie az épületnek.
Az kivitelezéshez mi szolgáltattuk a csarnokváz szerkezetet, a szendvicspaneleket és a szegő, szerelő és bádogos elemeket. Szakértő munkatársaink a határidőn belül megépítették az épületet.


Képgaléria

Nyírbátori üzemcsarnok Nyírbátori üzemcsarnok Nyírbátori üzemcsarnok Nyírbátori üzemcsarnok Nyírbátori üzemcsarnokTúrkevei raktárépület

2016 ősz

Legújabb átadott munkáink egyike a 2016 őszén épített raktárépület Túrkeve településen.
Az épülethez munkatársaink gyártották le az acélszerkezetet, a szendvicspanel burkolatot és a bádogos elemeket mikepércsi kereskedelmi egységünkből szállítottuk.
A helyszíni kivitelezést is mi végeztük el. 
A raktárépület mellett lévő épületet is vállalkozásunk építette még évekkel ezelőtt. Ezúton is szeretnénk megköszönni az építtetők megtisztelő bizalmát! 


Képgaléria

Túrkevei raktárépület Túrkevei raktárépület Túrkevei raktárépület Túrkevei raktárépület Túrkevei raktárépület Túrkevei raktárépület Túrkevei raktárépületAutómosó Félixfürdő

2013 tavasz

Romániában Félixfürdőn építettük a képeken szereplő autómosót.  Az építéshez II. osztályú szendvicspaneleket és saját élhejlító üzemünkben gyártott szegőelemeket használtunk. A kötő elemeket Mikepércsi kereskedelmi egységünkből szállítottuk.


Képgaléria

Autómosó Félixfürdő Autómosó Félixfürdő Autómosó Félixfürdő Autómosó Félixfürdő1 / 3
Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok