E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Hírek, információk

Sörfőző üzemének építése

Sörfőző üzemének építése 2016. június havában kezdtük el és július hónap végén adtuk át Debrecen város legújabb sörfőző üzemének építését. Vállalásunkban a teljes vázszerkezet gyártása és felállítása, térelhatároló falak építése I. osztályú szendvicspanelből, és a lapos tető burkolása I. osztályú tetőpanellel volt.

A tetőpanel szerelési munkáihoz hozzátartozik a panelek csatlakozásánál lévő illeszkedések vízmentes szigetelése, a paneleken lévő PVC szigetelő réteg forró levegős hegesztése.  Ez a típusú tető anyagot szoktuk alkalmazni az olyan tetők esetén amelyeknek lejtése 10 % vagy 5 fok alatt van. Ennek a megoldásnak a szakszerű kivitelezésével teljesen beázás mentessé tehető a teljes tetőfelület.
Az oldalfalak 100 mm vastag PIR töltetű kingspan panelekből készülnek. Ennek külső oldala RAL 9007 szín, amelyhez eltérő de mégis hozzáillő színű RAL 1015 sarok és szegő profilokat választott a megrendelő. Ez a színhatás esztétikusan kontrasztosság teszi az épületet. A szegőket  saját hajtogató üzemünkben készítik el munkatársaink. 
 
A panelek és szegők szakszerű szereléséhez szükséges kötőelemeket saját kereskedelmi egységünkből szállítjuk kivitelezési munkáinkhoz. 
 
Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok