E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Hírek, információk

Gondozásmentes kerítés trapézlemezből

Gondozásmentes kerítés trapézlemezből Sok gondot és költséget okozhat a kerítés felújítása a háztartásokban. A felújítási illetve karbantartási munkálatok nem csak időigényesek, de költségesek is, mind a fa mind a hagyományos acél kerítések esetében. Nem beszélve arról, hogy két festés között ezeknek a kerítéseknek az esztétikai értéke is romlik, tehát a nem nyújtja hosszú távon azt az élményt, amit a kerítésünktől (főleg ha az utcafronti) elvárunk.


Ezekre a problémákra jelent megoldást a trapézlemezből gyártott kerítés, melyet vagy teljesen ebből az anyagból építhetünk vagy hagyományos módon más anyaggal kombinálva kerítésbetétként alkalmazhatunk.

 Ezek a kerítések nem csak esztétikusak, a nagy szín és struktúra választék miatt, de maga az anyag miatt gondozásmentesek is.
A lemezeket acélból gyártják, mely kap egy cink védő bevonatot tűzi mártással,  majd erre kerül rá egy korrózió elleni festék, majd alapozó festék réteg és ezekre kerül rá a szinterezett réteg, ami a lemez színét adja.


A kerítések felszerelése EPDM tömítéssel ellátott önmetsző csavarral történik.  A felszerelés, gyors és nem igényel különösen nagy szakértelmet.
Mikepércsi kereskedelmi egységünkben ügyfeleink megvásárolhatják a kerítés készítéséhez a trapézlemezeket és a kötőelemeket. Az anyagokat méretre gyártva kínáljuk, a gyártási határidő átlagosan 1-2 nap. Raktár készletünkön lévő lemezek nagy színválasztékából válogathatnak ügyfeleink. A kerítésekhez különböző szegő elemeket is forgalmazunk. Ezek alkalmazásával, akár színben eltérő kivitelben is, egyedi kerítést tudnak építeni.


Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok