E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Hírek, információk

Autónkra váró veszélyek, ha szabad ég alatt tartjuk

Autónkra váró veszélyek, ha szabad ég alatt tartjuk A garázsban tartott autóknak jobb sora van a szabadban tartott járművekhez képest. Előbbiek eladás esetén is jobb árban kelnek el. A szabadban tartott autókra váró veszélyek közül itt részletezünk párat:
·         Napfény:
a napfény természetes ellensége mindennek, ami festett.  Lehet szó műanyagról, fáról vagy fémről. Nincs ez másképp az autóink esetében sem.  Napjainkban az egyre erősödő UV sugárzás nagy igénybevételnek teszi ki járműveink fényezését.
 
·         Jégkár:
Ez a fajta mechanikai sérülés nem szorul különösebb magyarázatra. Egyre gyakoribbak a jégesők, ráadásul a „szárazanyag tartalom” is egyre nagyobb méretű.

 
·         Madár veszély
Mindenki, illetve majdnem mindenki parkolt már dús lombú fa vagy villanyvezeték alatt, melynek következtében tapasztalhattuk az autónkra érkező égi áldást. A madár ürüléknek rendkívül nagy az ammónia tartalma. Akár az alapozóig is képes megmarni a fényezést, ha nem távolítjuk el időben.
 

 
·         Fák
A fák több veszélyforrást is jelentenek autónknak. Az előbb említett madaraktól kezdve, a szélben lepotyogó gallyak általi karcolásokon keresztül, a viharban kiborult fáig.
 

 
·         Emberi tényező:
A szabad ég alatt tartott járművek ki vannak téve a szándékos károkozásoknak is mint rongálás, feltörés stb.
 
 
Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek segítséget nyújtsunk autóik állapotának megóvásában.   a cél eléréséhez megoldás lehet mobil garázsok építése, megvásárlása.
Cégünknél lehetőség van komplett fűthető vagy hideg mobilgarázsok megrendelésére, de  a hozzá szükséges összeg anyag megvásárlására is.  Az összeszereléshez szakmai segítséget szakértő munkatársaink nyújtanak.
Egy könnyű vasszerkezetes, trapézlemez burkolású garázs már akár 150.000-200.000 Ft költséggel beszerezhető.
Ez a költség nem olyan nagy, ha hozzá vesszük, hogy mekkora költséggel jár a szabad ég alatt tartás, mennyivel könnyebb téli időszakban a reggeli első elindulás!
 
 
Több információért, pontos árajánlatért forduljon szakértő munkatársainkhoz a kapcsolatok között megadott elérhetőségeken!
Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok