E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Hírek, információk

A szendvicspanel alkalmazásának előnyei

A szendvicspanel alkalmazásának előnyei A szendvicspanel egy egyre jobban ismerté vált építőanyag a Magyar építőiparban. Ez a hagyományos építőanyagokkal szemben számos előnyének köszönhető. A teljesség igénye nélkül részletezünk néhányat: • Hőszigetelő képesség, • Hőhíd mentes építkezés, • Gyors kivitelezés

•    Hőszigetelő képesség: Ha megvizsgálunk, több épületszerkezetet adott vastagságban a szendvicspanelek hőszigetelő képessége messze meghaladja a társaiét.

•    Hőhíd mentes építkezés: Egy teljes panel rendszer szerelése esetén  A technológiai utasítások betartásával egy teljes
un. Passzív szerkezet építésére van lehetőség.  Az ebből készült épületek esetén biztosított az  folytonos hosszú távú hőszigetelés, így pára  lecsapódásra és annak kellemetlen következményeire nincs lehetőség. Ez nagyon fontos  szerepet játszik az energia megtakarítás terén is.  A hőhidaknál nem „szökik” ki a meleg.

•    Gyors kivitelezés: Az előre gyártott nagytáblás szendvicspanelek  az oldalirányú horony eresztékes csatlakozással, önfúró csavarokkal szerelve lehetővé teszik a gyors és pontos felszerelést.

•    Átépíthető: A szerelési technológia lehetővé teszi a  részleges vagy teljes átépítést.  A lecsavarozás után az egész épület költséghatékonyan áttelepíthető.

A szendvicspanel épületek építéséről és árakról érdeklődhet szakértő értékesítési munkatársainknál a megadott elérhetőségeken.

Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok