E-amil: turbopegazus@gmail.com
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: zárva
   Menü

Hírek, információk

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

Gondozásmentes kerítés trapézlemezből

Gondozásmentes kerítés trapézlemezből Sok gondot és költséget okozhat a kerítés felújítása a háztartásokban. A felújítási illetve karbantartási munkálatok nem csak időigényesek, de költségesek is, mind a fa mind a hagyományos acél kerítések esetében. Nem beszélve arról, hogy két festés között ezeknek a kerítéseknek az esztétikai értéke is romlik, tehát a nem nyújtja hosszú távon azt az élményt, amit a kerítésünktől (főleg ha az utcafronti) elvárunk.

A szendvicspanel alkalmazásának előnyei

A szendvicspanel alkalmazásának előnyei A szendvicspanel egy egyre jobban ismerté vált építőanyag a Magyar építőiparban. Ez a hagyományos építőanyagokkal szemben számos előnyének köszönhető. A teljesség igénye nélkül részletezünk néhányat: • Hőszigetelő képesség, • Hőhíd mentes építkezés, • Gyors kivitelezés

Miért a legjobb megoldás a szendvicspanelből való építés?

Miért a legjobb megoldás a szendvicspanelből való építés? Amikor építésre vagy felújításra szánjuk el magunkat akkor nagyon fontos a költségtényező. Így van ez az ipari és melléképületek építésénél. Egy épület költségét viszont nem csak az anyagok ára adja. A további fenntartási költségek is nagy szerepet játszanak a megtérülésben. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azzal, hogy szendvicspanel termékeinket mennyiségtől függetlenül mindenki számára elérhetővé tesszük.

Autónkra váró veszélyek, ha szabad ég alatt tartjuk

Autónkra váró veszélyek, ha szabad ég alatt tartjuk A garázsban tartott autóknak jobb sora van a szabadban tartott járművekhez képest. Előbbiek eladás esetén is jobb árban kelnek el. A szabadban tartott autókra váró veszélyek közül itt részletezünk párat:

Sörfőző üzemének építése

Sörfőző üzemének építése 2016. június havában kezdtük el és július hónap végén adtuk át Debrecen város legújabb sörfőző üzemének építését. Vállalásunkban a teljes vázszerkezet gyártása és felállítása, térelhatároló falak építése I. osztályú szendvicspanelből, és a lapos tető burkolása I. osztályú tetőpanellel volt.

Legfrissebb hírek

Megérkezett legújabb garázskapu panel szállítmányunk

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy megérkezett legújabb garázskapu szállítmányunk. Több ezer m2 szekcionált garázskapu panellel várjuk vásárlóinkat, több féle színben, méretben és bordázattal, az igényeknek megfelelően!

LEGÚJABB MUNKÁINK
Bosch vizsgabázis Két beállós garázs Manitu telep szlovákia Kutyaólak Vadász les Tankönyvraktár Virág nagykereskedés Hűtőkamrák kivitelezése Autómosó Félixfürdő Túrkevei raktárépület Nyírbátori üzemcsarnok Nyaraló épület Nyékládháza Virág csarnok